Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Văduva lui Kobe Bryant va primi despăgubiri de 16 milioane de dolari, după publicarea fotografiilor accidentului în care au murit soțul și fiica ei

https://people.com/
Vanessa Bryant

Văduva lui Kobe Bryant a primit 16 milioane de dolari ca despăgubiri pentru scurgerea fotografiilor accidentului de elicopter în care și-au pierdut viața starul american de baschet și fiica sa, în 2020, relatează BBC.

Vanessa Bryant, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a avut atacuri de panică după ce a aflat că imaginile realizate de șerifii și pompierii din comitatul Los Angeles au fost distribuite public, conform Mediafax.

O instanță federală a declarat că văduvei lui Bryant trebuie să i se plătească daune pentru suferință emoțională.

Co-reclamantul Christopher Chester va primi 15 milioane de dolari.

Soțul Vanessei Bryant, Kobe Bryant, 41 de ani, fiica Gianna, 13 ani, și șase prieteni de familie au murit când elicopterul lor s-a prăbușit în California în ianuarie 2020. Christopher Chester și-a pierdut în accident soția, pe Sarah, și fiica, Payton, în accident.

Un raport al Los Angeles Times, potrivit căruia angajați ai comitatului au făcut fotografii la locul accidentului și le-au împărtășit cu alte persoane, a înfuriat familiile victimelor.

În noiembrie anul trecut, comitatul a fost de acord să plătească 2,5 milioane de dolari pentru suferința emoțională cauzată celor două familii care și-au pierdut rudele în accident, dar Vanessa Bryant a refuzat să ajungă la o înțelegere.

Procesul ei federal a fost intentat alături de Chris Chester, care și-a pierdut soția și fiica în accident.

Plângând în boxa martorilor săptămâna trecută, Vanessa Bryant și-a amintit că se afla acasă cu ceilalți copii ai ei când a citit articolul din LA Times.

„Am ieșit în fugă din casă și am fugit în partea laterală a casei pentru ca fetele să nu mă vadă. Am vrut să fug... și să țip”, a spus ea.

Vanessa Bryant a spus că s-a simțit „luată prin surprindere, devastată, rănită și trădată” de vestea scurgerii de informații și „[trăiește] cu frica în fiecare zi de... apariție a acestor imagini” pe rețelele de socializare.

„Nu vreau să mai văd niciodată aceste fotografii”, a spus ea. „Vreau să-mi amintesc de soțul și de fiica mea așa cum au fost”.

Jurații de la proces au auzit cum adjuncții șerifului și pompierii au făcut fotografii macabre cu telefonul mobil la locul accidentului și le-au arătat altora, inclusiv la un bar și la un eveniment de gală.

Acești angajați „au turnat sare într-o rană deschisă”, a declarat avocatul Vanessei Bryant, Luis Li.

Un avocat al comitatului a susținut fără succes că „fotografiile de la fața locului sunt esențiale” și că fotografiile nu au fost postate nicăieri în public.

Bryant, de cinci ori campion NBA, a jucat pentru LA Lakers de-a lungul carierei sale și este considerat unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.