Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de atacuri împotriva Franței! Dan Barna reacționează dur: 'Extremismul de orice fel nu își are locul în societățile noastre'

Inquam Photos
Dan Barna

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, s-a declarat solidar cu cetăţenii francezi afectaţi din nou de "flagelul terorismului şi al radicalizării" şi a subliniat că extremismul de orice fel, religios sau politic, "nu îşi are locul în societăţile noastre".

"Îmi exprim solidaritatea cu cetăţenii francezi afectaţi din nou de flagelul terorismului şi al radicalizării. Atacurile de astăzi arată că suntem încă departe de înlăturarea acestor provocări cu care ne confruntăm de mult prea mult timp şi pe care le putem elimina doar împreună. Uniunea Europeană şi întreaga lume trebuie să lupte pe aceleaşi voci şi cu aceleaşi arme pentru ca astfel de manifestări să rămână definitiv în urmă. Extremismul de orice fel, religios sau politic, nu îşi are locul în societăţile noastre", a scris joi, Barna, pe Facebook.

VIDEO - PSD îl va chema pe Ludovic Orban 'la raport' în Parlament pe tema bugetului de stat pe 2021


Trei persoane au fost ucise, dintre care cel puţin una decapitată, joi, la Nisa, în sud-estul Franţei, în timpul unui atac cu cuţitul comis în interiorul unei biserici catolice, potrivit unor surse din poliţie, care au anunţat că autorul atacului a fost reţinut, transmite AFP.

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost ucise în biserica în stil neogotic Notre-Dame, iar o a treia, grav rănită, a murit într-un bar din apropiere unde se refugiase, a declarat pentru AFP aceeaşi sursă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.