Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de crime într-o singură zi: Ce i-au îngrozit pe polițiști

Linkdin
acces interzis politia crima

Două crime au șocat luni Poliția Română și opinia publică. Crimele au fost comise, culmea, între vecini. În unul din cazuri un bărbat a fost lovit și a dat cu capul de asfalt, iar în alt vaz victima a fost înjunghiată mortal în propria casă.

Cazul de la Șoimari

Un bărbat din comuna Şoimari a decedat după ce a fost lovit de un vecin şi s-a lovit cu capul de asfalt, agresorul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, informează Agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, conflictul dintre cei doi a avut loc vineri seara, pe fondul consumului de alcool. "În seara zilei de 9 octombrie, după ce a efectuat unele lucrări de renovare la imobilul recent achiziţionat pe raza localităţii Şoimari, sat Lopatniţa, judeţul Prahova, pe fondul consumului de alcool, inculpatul F.V. a avut un conflict spontan cu un vecin, în timpul căruia i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona feţei, împrejurare în care victima s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de partea carosabilă. În acest context, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, care a condus la deces", spun anchetatorii. Agresorul a fost reţinut pentru infracţiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, instanţa dispunând ulterior arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cazul de la Scorțeni

Un bărbat din comuna Scorţeni a fost arestat preventiv pentru omor calificat după ce a înjunghiat o persoană care locuia în aceeaşi curte cu acesta, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Potrivit sursei citate, inculpatul şi victima locuiau în aceeaşi curte, în corpuri de clădire separate, în comuna Scorţeni, sat Mislea.

"La data de 10 octombrie, inculpatul S.N.G, înarmat cu un cuţit, după lăsarea întunericului, a pătruns fără drept în locuinţa victimei C.A. unde i-a aplicat lovituri cu cuţitul, producându-i leziuni traumatice care au condus la deces. În aceleaşi împrejurări, inculpatul a distrus cu intenţie un televizor aparţinând victimei şi concubinei acesteia", spun procurorii. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru infracţiunile de omor calificat, violare de domiciliu şi distrugere, comise în concurs real.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.