Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de demisii din PNL - O filială județeană a rămâne fără zeci de membri în câteva zile

F. P.
PNL siglă

Un val de demisii a avut loc, azi, în cadrul PNL Olt. Este vorba de oameni care au ocupat funcții de conducere în cadrul PNL Slatina, foști consilieri locali, dar și simpli membri în Biroul politic Municipal, informează olt-alert.ro.

Potrivit surselor stiripesurse.ro, motivul plecărilor din partid nu ar fi atât dorința de a-l urma pe Ludovic Orban în noul său proiect politic, cât nemulțumirile legate de modul în care senatorul Liviu Voiculescu a condus filiala PNL Olt.

Printre demisionari se numără Sorin Țîrcomnicu, fost președinte și, în mai multe rânduri, vicepreședinte al PNL Slatina, ca și fost consilier local, Ioan Popa (vicepreședinte), Cătălin Andronesi (trezorier), consilierul local Marian Doagă (prim-vicepreședinte).

Totodată, au mai demisionat Yani Mihalache, președinte al oamenilor de afaceri din cadrul PNL Olt, Albert Marian Nenu, membru în Biroul Politic Municipal, și Marius Dumitrel, membru fondator al PNL Scornicești.

Potrivit unora din demisionari, acest act vine în urma tuturor acțiunilor contraproductive pe care președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, le-a avut în cadrul partidului. Printre acestea se numără și faptul că PNL Olt a fost dezavantajată în privința funcțiilor publice rămase sub control social-democrat după ce guvernul a revenit PNL-USR-UDMR, dar și comportamentul dictatorial pe care Voiculescu îl are în partid.

Sursele citate mai spun că, în zilele următoare, vor urma peste 50 de demisii ale unor liberali, care vor trece, alături de demisionarii de azi, la Partidul Forța Dreptei fondat, recent, de Ludovic Orban.

Șirul de demisii are loc după ce, ieri, Biroul Politic Municipal al PNL Slatina a fost dizolvat, atribuțiile de președinte interimar al organizației revenindu-i lui Liviu Voiculescu. Acțiunea s-ar număra printre încercările șefului PNL Olt de a-i reduce tăcere pe cei care îl contestă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.