Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de indignare pentru coperta France Football, în care Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi apar când se sărută: 'Vor să ne facă pe toţi gay?", 'Aş depune plânge

www.gsp.ro
Cristiano Ronaldo Balonul de Aur 5

Desenul de pe coperta France Football, în care Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi apar sărutându-se, a suscitat numeroase critici aspre pe reţelele de socializare, informează cotidianul belgian Le Soir, informează Agerpres.

Citește și: Căpitanul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu: 'Suntem cu toţii dezamăgiţi de ce s-a întâmplat, cred că puteam să facem mai mult'

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, cele două mari vedete ale fotbalului, se sărută pe gură în desenul al cărui titlu este "Sunteţi Messi sau Ronaldo?". Această alegere a fost criticată pe reţelele de socializare, unde s-a revărsat un val de comentarii homofobe.

Pe desen, cei doi jucători se îmbrăţişează, Messi ţinând în mână un trandafir.

"Vor să ne facă pe toţi gay?", "Dacă aş fi Messi sau CR7 aş depune plângere", sunt câteva comentarii ale internauţilor. Ca răspuns la aceste reacţii, asociaţia Stop Homophobie a cerut France Football "să îndepărteze toate comentariile pline de ură" şi a ameninţat mai mulţi internauţi că-i va acţiona în judecată.

Desenul a fost realizat de Tvboy, un artist graffiti italian, într-o staţie de autobuz din Barcelona, în 2017, cu două zile înaintea derby-ului dintre clubul catalan şi Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.