Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de sesizări false la 112 după cazul de la Caracal - O mamă a reclamat că i-au fost răpiți copiii

112

Curg sesizările false la 112, după cazul de la Caracal. O femeie a sunat, luni dimineața, pentru a reclama că a fost agresată și i-au fost răpiți copiii, din Dâmbovița, în realitate aceștia fiind luați de tatăl lor, concubinul mamei, care i-a dus acasă, în Câmpina. Între timp, cei doi s-au împăcat, anunță MEDIAFAX.

O femeie a reclamat la 112, luni dimineața, la ora 03.59, că a fost agresată și i-au fost răpiți copiii în timp ce se aflau la rude în Dâmbovița, apelul fiind, de fapt, o alarmă falsă.

Polițiștii au stabilit că cei mici au fost luați de tatăl lor, concubinul femeii, și duși acasă, în Câmpina, după o ceartă cu femeia.

Din verificări s-a stabilit că „tânăra și concubinul său, împreună cu cei trei copii, s-au deplasat la părinții săi, domiciliați pe raza localității Potlogi, unde au participat la un eveniment. Ulterior, în urma unui conflict cu concubinul său, acesta ar fi agresat-o și ar fi plecat cu minorii la domiciliul lui din Câmpina”.

Citește și: O fostă OPERATOARE 112 face PRAF SISTEMUL, după ce Alexandra a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ: 'Azi aș pleca din sistem, mi-e rușine'

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, pe numele bărbatului de 34 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Totodată, polițiștii din Dâmbovița au solicitat Poliției Câmpina și Direcției pentru Protecția Copilului verificări la domiciliul celor doi concubini, pentru a stabili situația copiilor.

La ora transmiterii acestei știri, bărbatul se află la audieri la sediul Poliției Titu, unde a ajuns și concubina care l-a reclamant, însoțită de copii.

Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi concubini s-au împăcat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.