Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcea: Bărbat din Călimăneşti reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie solicitat de sora lui

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 50 de ani din Călimăneşti a fost reţinut de poliţişti după ce s-ar fi dus în curtea locuinţei surorii sale la doar câteva ore după ce aceasta obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea.

"În fapt, la data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 35 de ani, din oraşul Călimăneşti, cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, aceasta ar fi fost ameninţată şi ulterior agresată fizic de către fratele ei. Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile. Ulterior, în jurul orei 14.30, poliţiştii au fost sesizaţi că bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi ar fi intrat în curtea locuinţei femeii, fiind identificat în apropierea imobilului de către patrula de poliţie deplasată la faţa locului", se arată în comunicatul Poliţiei Vâlcea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru ameninţare, violenţă în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, el urmând să fie prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi în vederea luării unei măsuri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.