Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcea: Elevul care și-a înjunghiat colegul, arestat preventiv

Elevul agresor care şi-a înjunghiat, miercuri dimineaţă, un coleg, pe holul Liceului Tehnologic "General Magheru" din Râmnicu Vâlcea, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile pentru tentativă de omor, conform deciziei Tribunalului Vâlcea, susţin surse judiciare, informează agerpres.ro.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de părţi. 

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuţit, miercuri dimineaţă, la Liceul Tehnologic "General Magheru" din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un coleg.

OFICIAL - Traian Băsescu, candidat PMP la Senat/ Listele PMP Bucureşti


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Isabella Ioniţă, atacatorul "suferea de epilepsie şi se afla în atenţia organelor de poliţie pentru nenumărate ieşiri violente''. 

''Elevul aflat în anul I profesională l-a înjunghiat pe holul şcolii pe (...) un alt elev, tot în cadrul Liceului Tehnologic "General Magheru", motivându-şi gestul ca fiind o răzbunare. Atacatorul a mai ameninţat în repetate rânduri că e dispus să ucidă", a spus Ioniţă.

Cine este cu ADEVĂRAT noul ministru al Fondurilor Europene


Cel rănit a fost stabilizat şi a fost transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din Bucureşti. 

Elevul agresor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. 

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, medicul Dan Onoran, a declarat miercuri pentru AGERPRES că elevul înjunghiat la Liceul Tehnologic "General Magheru", în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu un coleg, a fost stabilizat şi este transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din Bucureşti. 

"Situaţia copilului este stabilă, a suferit următoarele leziuni - o secţiune trahee şi o leziune a lobului tiroidian drept. În prezent pulsul este normal, saturaţia de oxigen este de 99% şi a fost urcat într-o ambulanţă SMURD şi în prezent se află în drum spre o clinică în Bucureşti", a precizat managerul unităţii sanitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.