Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâlcov și Teodorovici SFIDEAZĂ jurnaliștii: De ce nu ați adoptat OUG acum o lună/ Pentru că am adoptat-o azi

Inquam Photos/ Octav Ganea
Darius Valcov Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, și Darius Vâlcov, consilierul premierului, au sustinut, vineri, o conferinta de presa , dupa sedinta de Guvern in care s-a adoptat OUG privind unele masuri economice.

Intrebat care a fost urgenta OUG si de ce nu a fost adoptata, de exemplu, in urma cu o luna, Teodorovici a raspuns: 'Pentru ca am adoptat-o astazi".

Referitor la îngrijorările exprimate de cancelarul austriac, prezent vineri in Romania, ministrul Finantelor a zis:" Nu stiu de unde aveti aceasta traducere. In discutia  pe care am avut-o cu doamna premier si cu domnul cancelar au fost date cateva exemple, s-a vorbit de motivele ca o astfel de OUG sa fie adoptata. Din toate argumentele nu a existat niciun fel de reactie, doar ca se intelege o astfel de masura. Nu cred ca vor exista astfel de retrageri ale companiilor".

Citeste si Vâlcov 'nu crede' că OUG privind măsurile fiscale va genera pierderea locurilor de muncă la companiile de stat

'Raspunsul e foarte clar : Romania, mica cum e, e al doilea producator de gaze. Cum credeti ca ar pleca cineva? ', a completat Darius Valcov.

Cei doi oficiali au fost intrebati daca isi asuma esecul masurilor si daca vor raspunde cu functia.

"Daca am semnat un astfel de act, tot membri guvernului au fost de acord. Toti l-am semnat. Mai mult de atat ce mai vreti?'', a raspuns Eugen Teodorovici.

''Nu vor fi oameni dati afara, doamna'', a raspuns Darius Vâlcov , intrebat daca isi da demisia in cazul in care vor exista persoane care vor ramane fara locurile de munca.

''Aceasta amenintare, ca pleaca companiile, nu o luati in serios. Cred ca romanii vor avea suprize placute dupa Craciun si Anul Nou", a completat Vâlcov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.