Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valencia a terminat la egalitate cu Chelsea, scor 2-2, în grupele Ligii Campionilor

liga campionilor

Valencia și Chelsea s-au întâlnit în etapa a 5-a a Grupei H din Liga Campionilor. Partida s-a terminat 2-2, după ce la pauză a fost 1-1, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mega-lovitură! Amenzile vor exploda- Când se va întâmpla asta

Prima reușită a venit pe finalul primei reprize, în minutul 40, prin mijlocașul Carlos Soler. A fost găsit ideal în careu de o centrare a lui Rodrigo și, grație unei apărări dezordonate a englezilor, a marcat fără mari probleme pentru deschiderea scorului. Valencia nu a stat prea mult timp la conducerea meciului pe tabelă, pentru că după câteva secunde a fost restabilită egalitatea. Mateo Kovacic a șutat pe jos de la marginea careului, pentru 1-1.

În primele minute ale reprizei secunde, Chelsea a forțat, iar la 5 minute de la reluare a trecut în avantaj. Christian Pulisic a punctat din interior careului mic. Obligată să obțină un rezultat pozitiv pentru a sta la mâna ei în vederea calificării în etapele eliminatorii ale Ligii, Valencia a trecut la controlul jocului. Prima șansă importantă de gol a venit în urma unei lovituri de pedeapsă, din minutul 66. Daniel Parejo și-a luat responsabilitatea executării, dar a tras previzibil și portarul Kepa Arrizabalaga a parat.

S-a făcut 2-2 pe final. În minutul 82, Daniel Wass a marcat un gol norocos. În urma unei faze de atac, balonul a ajuns la el, în flancul drept, a vrut să centreze, dar mingea s-a dus în poartă.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’

Situația în Grupa H rămâne în continuare deschisă, iar ultima etapă va fi decisivă în stabilirea echipelor calificate în fazele eliminatorii. Chelsea, Valencia și Ajax sunt formațiile aflate în luptă directă pentru unul dintre cele două locuri.

În celălalt meci disputat miercuri de la ora 20:00, Zenit s-a impus cu 2-0 în fața lui Lyon. Partida s-a desfășurat în Grupa G și a fost decisă de golurile lui Artem Dzyuba, minutul 42, și Magomed Ozdoev, minutul 84.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.