Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentin Gheorghe este noul jucător al FC Universitatea Cluj

etimg.com
minge

Valentin Gheorghe este noul jucător al FC Universitatea Cluj. Clubul ardelean a ajuns la un acord cu fotbalistul cu peste 130 de prezenţe în Superligă, fost component al Naţionalei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021), potrivit news.ro.

Noul mijlocaş al ”Şepcilor roşii” a debutat la nivelul primei ligi în sezonul 2016/2017, la Astra Giurgiu, formaţie care în acea campanie a jucat şi în Europa League. Perioada petrecută la fosta campioană a României i-a adus 123 de meciuri cu 28 de goluri şi 9 pase decisive, cele mai eficiente stagiuni avându-le în 2019/2020 şi 2020/2021. Atunci, a marcat de 10, respectiv 6 ori în prima ligă şi a oferit de fiecare dată câte două assist-uri. În sezonul 2019/2020, Valentin Gheorghe a fost al şaselea marcator din campionatul intern.

Perioada bună de la „astrali” i-a adus transferul la FCSB în toamna lui 2021. Pentru formaţia din capitală a marcat de 6 ori în campionat şi o dată în Cupa României.

Între cele două perioade de la FCSB, Vali Gheorghe a fost împrumutat în prima ligă din Turcia, la Umraniyespor, unde a evoluat în 26 de meciuri pe parcursul sezonului 2022/2023. A reuşit să marcheze de două ori, oferind şi o pasă de gol.

El a jucat pentru Naţionalele U21 şi U23, dar a fost prezent şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2021. Acolo, Vali Gheorghe a evoluat în toate partidele din faza grupelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.