Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentin Ion Voicu, consilier general: Șantierul Bobocica înaintează în ritm susținut și se va încheia la sfârșitul anului

captura Facebook
conducte Termoenergetica

Anunțul a fost făcut de consilierul general al ALDE din cadrul Consiliului General al Municipiului București. El susține că șantierul înaintează foarte bine și se lucrează intens acolo unde iarna trecută au avut loc mai multe avarii. Se înlocuiesc sute de conducte, iar lucrarea va fi gata la sfârșitul acestui an.

”Șantierul Bobocica

Am început prezentările acestui obiectiv încă de anul trecut. Sunt plăcut suprins să văd cum se realizează execuția acestui obiectiv. Lucrările de modernizare ale rețelei de termoficare pe acest segment erau absolut necesare deoarece pe perioada sezonului rece, aici au fost numeroase avarii. La finalul lucrărilor, vor fi schimbați peste 7000 m de conductă veche cu țeavă nouă preizolată, cu sistem modern de detecție al avarilor. Modernizarea se va finaliza la sfârșitul acestui an și reprezintă una dintre cele mai importante investiții realizate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti prin Compania Municipală Energetica București, pe parcursul acestui mandat. De la reluarea lucrărilor din data de 28.04.2020, au fost scoși aproximativ 700 m de țeavă veche, au început lucrările pentru montajul celei noi și a fost realizată proba de presiune pentru un segment de 450 m.”, susține Valentin Ion Voicu pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.