Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeria Schelean își oferă sprijinul pentru funcționarea Universității “Eftimie Murgu” din Reșita

schelean

Deputata PNL Valeria Schelean e dispusă să ofere tot sprijinul instituțional pe care îl are la dispoziție, pentru ca Universitatea “Eftimie Murgu” din Reșita să poată funcționa în continuare.

”La solicitarea doamnei Rector a Universității “Eftimie Murgu” din Reșita, Doina Frunzăverde am participat la o întâlnire cu conducerea academică a Universității , reprezentanți ai Sindicatului FIRES și alți parlamentari din Caraș-Severin, pentru a discuta modalitățile instituționale prin care Universitatea poate fi ajutată să funcționeze în continuare, în folosul tinerilor studenți din Caraș.

În acest context, mi-am luat angajamentul de a folosi instrumentele parlamentare pe care le am la dispoziție pentru a interpela Ministrul Educației în legătură cu planul de acțiuni pe care îl are pentru ca anul universitar să înceapă în bune condiții la Reșița și Universitatea să poată funcționa.

Totodată, i-am asigurat pe membrii conducerii academice a Universității de tot sprijinul instituțional pe care eu, în calitate de deputat, îl pot oferi și mi-am exprimat susținerea față de necesitatea prezenței la Reșița a unei instituții de învățământ superior, astfel încât tinerii din Caraș-Severin să-și permită să aibă acces la studii superioare.

Susțin clarificarea tuturor controverselor în care a fost implicată Universitatea. Nu consider că elevii care muncesc onest pentru diplomele lor trebuie să aibă de suferit, așa cum este la fel de important ca angajații Universității și cadrele didactice de aici să nu asiste la falimentul acestei instituții. Îmi doresc cu putere ca anul universitar să înceapă la timp la Universitatea “Eftimie Murgu” din Reșita, în condiții optime pentru studenți.

În același timp, doresc să subliniez extrem de ferm că nu comentez, nu voi comenta și nu mă voi implica niciodată anchete de natură penală. Atât calitatea de Vicepreședinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, cât și cea de avocat, și cea de om care și-a dedicat viața profesională servirii intereselor justiției, mă împiedică să fac acest lucru.”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO de către Valeria Schelean, deputată PNL de Caraș-Severin

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.