Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valerian Vreme, fost ministru și membru PMP, dă detalii din dosarele Elenei Udrea

elena udrea

Numele lui Valerian Vreme, deputat independent de Bacau după ce și-a dat demisia din PMP, a fost enumerat printre cele ale denuntatorilor Elenei Udrea, in cazul dosarului Microsoft.

Citește și: Nu mai are ce face! Iată cu ce au prins-o procurorii pe Elena Udrea / DOCUMENT + STENOGRAME

In acest caz, principalul personaj care a facut dezvaluiri in fata procurorilor este fostul tenismen Dinu Pescariu, actual om de afaceri, vizat in dosar pentru ca ar fi pretins si primit 500.000 de euro “pentru a-i rezolva problemele din justitie”, se arata în referatul prin care procurorii cer arestarea deputatei.

Valerian Vreme spune insa ca, in privinta sa, este vorba despre neadevaruri.

„Am vazut si eu informatiile publicate si am ramas blocat. Este in mod evident o dezinformare. Am fost audiat de procurori o singura data, in calitate de martor, in vara trecuta, dar in cu totul alte probleme legate de dosarul Microsoft”, a spus deputatul Valerian Vreme urmărit penal în dosarul Microsoft.

DNA cere arestarea Elenei Udrea în dosarul Microsoft, în care deputatul este acuzat de trafic de influenta (fapte în legatură cu încheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea si fapte în legatura cu derularea contractului e- România), spalare de bani si fals în declaratii de avere.

Anchetatorii o acuza totodata pe Udrea, plasata sub control judicar în acest dosar pe 29 ianuarie, ca a încalcat conditiile acestei masuri preventive, motiv pentru care cer arestarea ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.