Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Argăseală, președintele FCSB: 'Ce să mai ceară Dinamo? S-a discutat ca principiu'

gsp.ro
Valeriu Argăseală

Preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, a declarat, joi, că în cadrul Adunării Generale a LPF nu s-a discutat nimic legat de mărirea numărului de echipe din Liga 1 din sezonul următor şi a subliniat că au fost discuţii pentru ca actualul campionat să se termine pe teren, fie că sunt meciuri de play-off, fie de play-out, relatează News.ro.

Citește și: FRF: Încă un arbitru a fost testat pozitiv la coronavirus; numărul cazurilor a ajuns la cinci

"Au fost discuţii referitoare la situaţia din acest moment cu reprogramările meciurilor echipelor care mai au de jucat, precum şi despre situaţia ultimelor meciuri din play-off. Dar au fost doar discuţii, de informare. Pe noi nu ne-a anunţat că s-ar schimba data meciului nostru de mâine, noi ştim că trebuie să jucăm.

Am stabilit în cadrul Adunării Generale să nu ne exprimăm în niciun fel opinia despre numărul de echipe din sezonul următor pentru că în acest fel ar putea să se influenţeze terminarea actualei competiţii. Aşa că ne abţinem să comentăm despre sistemul competiţional până la final. Ce să mai ceară Dinamo? S-a discutat ca principiu, ca actualul campionat să se termine pe teren, indiferent că sunt meciuri de play-off sau de play-out. Indiferent de ce eforturi vor fi nevoite echipele să facă. Noi discutăm acum pe scenarii, dar situaţia se poate schimba de la o zi la alta. Se poate să ajungi la stadion şi să constaţi că nu poţi juca", a declarat Argăseală.

Adunarea Generală a LPF a avut loc, joi, după ce mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipele din Liga I, ceea ce a dus la amânarea mai multor partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.