Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiță, despre bazele de date: 'Putem induce anumite idei prin care să conducem la nerespectarea campaniei de vaccinare'

stirile protv
valeriu gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a vorbit despre pericolul la care se expune România prin gestul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, de a publica baza de date cu unitățile unde au fost vaccinați oameni din structurile de forță.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Gheorghiță sugerează că în acest fel întreaga campanie de vaccinare ar putea să fie compromisă.

„Acea bază de date nu conține informații clasificate, însă vorbim de numele și localitățile unor unități militare. Chiar dacă ele sunt publice... Nu ne uităm în aceste baze de date doar noi, ci și alte persoane.

Singura menține ar fi că această bază de date brută reprezintă un document tehnic pe care experții generează o serie de indicatori, sunt analizate o serie de reacții adverse și putem lua măsuri. Această bază de date nu e un document secret.

De ce contează asta? Pe baza acelor informații greșite putem induce anumite idei prin care să conducem la nerespectarea campaniei de vaccinare”, a spus Valeriu Gheorghiță, la Digi24.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.