Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiță, despre listele de așteptare: 'Nu avem certitudinea pentru livrarea dozelor!'

zf.ro
vaccin COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, susține că lista de așteptare pentru vaccinare ar putea fi operațională din 15 martie.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Încă discutăm pe marginea modalităților de a pune în practică lista de așteptarea. Ea va fi disponibilă. Se lucrează la ea. Va fi operaționalizată în momentul în care toate centrele de vaccinare vor fi operaționalizate. Ne-am dorit ca atunci când o persoană se programează caută un loc în alte centre; atunci când nu sunt locuri se pune pe o listă de așteptare, iar când se eliberează va fi notificată.

Practic persoanele care se programează de la acel moment (n.r.: când toate centrele vor fi operaționalizate) toate programările vor fi ocupate. Ne dorim să fie activ actunci când toate centrele vor fi disponibile, asta deoarece oamenii ar aștepta la un centru de vaccinare, iar noi am deschide alte centre. Există 900.000 de oameni care au cont creat pe platformă, deci cumva baza o avem. Aceste centre ne dorim să le operaționalizăm din 1 aprilie. Nu le deschidem acum pentru că nu avem certitudinea pentru livrarea dozelor.

Teoretic din 15 martie ar fi operaționalizată această listă de așteptare”, a spus Valeriu Gheorghiță la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.