Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiţă: Disfuncţionalităţile de la Registrul de vaccinare - din cauza numărului foarte mare de accesări

Facebook
Valeriu Gheorghiță

Disfuncţionalităţile de la Registrul Electronic Naţional de Vaccinare ar fi fost cauzate de foarte multe accesări, într-un interval foarte scurt de timp, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, coordonatorul campaniei de imunizare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă.

"În cursul acestei dimineţi a fost o disfuncţionalitate a RENV. A fost o problemă de natură tehnică care a fost identificată de specialiştii IT care administrează această bază de date. Ea a fost remediată într-un interval rezonabil de timp, dar sigur că a afectat activitatea de vaccinare, în sensul în care nu s-au putut înregistra persoanele vaccinate în acea perioadă de timp. Se pare că a fost vorba de un număr foarte mare de accesări într-un timp foarte scurt, peste 40.000 de accesări într-un interval foarte scurt de timp, lucru care a generat aceste impedimente în funcţionalitatea optimă a platformei", a explicat şeful CNCAV, citat de Agerpres.

El a adăugat că platforma este într-o "continuă" optimizare, iar riscul să se întâmple astfel de evenimente este mult mai mic.

"Evident, platforma este într-o continuă optimizare. (...) Credem că pe viitor vor fi evitate astfel de momente, însă oricând o platformă poate să sufere o serie de disfuncţionalităţi. Important este să asigurăm fluenţa procesului de vaccinare", a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.