Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Gheorghiță îl contrazice pe Florin Cîțu: 'E puțin probabil să atingem 5 milioane de vaccinați la 31 mai'

Facebook
Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, susține că România nu are capacitatea să vaccineze 5 milioane de oameni până la 1 iunie.

„E predicția asumată de campania de vaccinare. Însă dacă mă uit la ritmul de vaccinre din ultimele două săptămâni, mă refer strict la numărul de persoane care s-au vaccinat cu doza 1, predicția ne arată că e puțin probabil să atingem 5 milioane de persoane vaccinate la 31 mai. Însă cu siguranță în prima fază a lunii iunie vom ajunge la acel obiectiv.

Însă partea la care m-aș uita în mod deosebit este legată de evoluția din punct de vedere al pandemiei, care este foarte bună. România este într-un scenariu verde. Cu siguranță prin campania de vaccinare și depășind peste 4 milioane de vaccinate se regăsesc aceste beneficii”, a spus Valeriu Gheorghiță la Digi24.

Numărul românilor care vor să se vaccineze scade de la o zi la alta! În această săptămână, trendul este descrescător. În ultimele 24 de ore, mai puțin de 33.000 de persoane s-au prezentat să li se administreze prima doză cu vaccin anti-COVID-19 (mai multe informații aici: DOCUMENTUL poate fi consultat AICI).

Florin Cîțu vrea 5 milioane de persoane vaccinate până în 1 iunie. „5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie. România, ştiu că putem!”, a transmis Florin Cîţu, marţi într-un mesaj video postat pe Facebook.

Iată cum arată evoluția numărului zilnic de persoane vaccinate cu prima doză și a doua până miercuri, 19 mai.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.