Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Steriu anunță EFECTUL NEGATIV care NU a fost luat în CALCUL de PNL în susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

stiripesurse
valeriu steriu

Deputatul PSD Valeriu Steriu a afirmat că social-democrații nu se tem de candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, cu susținerea PNL. El a precizat că Gabriela Firea e pregătită să câștige în fața oricărui candidat al Opoziției.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament

„Nu ne temem, efectiv, problema este mai degrabă în partea actualei Opoziții, de a-și identifica după multe luni un candidat care cât de cât să nu-i facă de râs. Am văzut că de aproape trei luni au făcut măsurători, în toate formele, cei de la PNL și în final au găsit candidatul USR-ului pentru această poziție, provocând daune serioase în negocierile pe care USR-ul le avea cu PLUS-ul”, a declarat Valeriu Steriu, vineri, la RFI.

Social-democratul a adăugat că Nicușor Dan va avea scor mai bun decât orice alt candidat al PNL, pentru că niciun liberal nu depășea în sondaje 10%.

„Cu siguranță, va avea un scor mai bun decât avea orice candidat al PNL-ului, pentru că nici unul nu depășea în sondaje, am văzut, în urmă cu câteva săptămâni, 10% și atunci au căutat o variantă de împrumut. Pot să vă spun doar că doamna Firea este pregătită să se bată cu orice candidat va aduce Opoziția”, a conchis Steriu.

Președintnele PNL Ludovic Orban a afirmat, vineri, după ședința Biroului Executiv, al partidului, că a fost votată în unanimitate susținerea lui Nicușor Dan pentru funcția de primar general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.