Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Steriu: 'PMP poate ajunge în următorii ani la peste 20%'

Valeriu Steriu

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a declarat miercuri, la Satu Mare, că partidul poate ajunge în următorii ani la peste 20% şi să fie cel care va face guvernul. "Am încredere că PMP are structura necesară, după această fuziune, să se ducă undeva în următorii patru sau cinci ani la peste 20%. Şi la 20% vă spun că vom avea nu doar o participare la un guvern, ci la un moment dat putem discuta de partidul care va face guvernul pentru că sunt foarte mulţi tineri, sunt foarte mulţi oameni veniţi din mediul privat care înţeleg aşa cum trebuie să înţelegi politica atunci când plăteşti taxe şi impozite şi care au deja experienţa pentru a şi-o pune la dispoziţia politicii româneşti într-un mod în care să ajute ţara", a declarat Steriu.

Preşedintele executiv al PMP s-a declarat încrezător în acest proiect, spunând că urmează ani grei de construcţie. "Sunt încrezător în acest proiect politic, sunt convins că 11 decembrie va fi o dată importantă, va fi data când ne vom câştigat cu toţii în parlament locul prin vot deschis, prin vot corect, iar următorii ani vor fi anii de construcţie pentru acest partid şi vor fi ani grei. Vor fi ani în care vom avea alegeri în care vom construi de jos în sus partidul, pentru că au fost în perioada aceasta scurtă şi de fuziune foarte multe numiri făcute de sus în jos. Ne vom aşeza foarte serios la treabă, vom vedea şi unde s-a greşit în aceste săptămâni, luni scurte de după fuziune şi cu siguranţă împreună toţi vom avea de câştigat. Un partid tânăr, cum este PMP, care are 3 ani, are timp şi potenţial de creştere mult mai important decât orice alt partid pe care-l întâlnim astăzi în piaţa românească", a mai spus Steriu, conform Agerpres.

PMP şi-a lansat miercuri candidaţii la parlamentare, cap de listă la Camera Deputaţilor fiind preşedintele filialei judeţene, Ioan Opriş, iar la Senat pe primul loc se află Csaki Csongor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.