Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valoarea netă a rezervărilor efectuate prin RateHawk s-a dublat în 2023

Pinterest
Turism

RateHawk, un sistem online de rezervări hoteliere, bilete de avion şi servicii de transfer pentru profesioniştii din domeniul turismului, a înregistrat în 2023 o valoare netă a rezervărilor dublă faţă de anul anterior, în timp ce numărul rezervărilor a crescut cu 85%.

Conform unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES, RateHawk, împreună cu compania sa mamă, Emerging Travel Group, au atins o valoare brută a tranzacţiilor de 2,6 miliarde de dolari în 2023.

Cererea pentru serviciile suplimentare oferite de RateHawk, inclusiv rezervările de bilete de avion şi de servicii de transfer, a înregistrat o creştere constantă pe tot parcursul anului 2023. Numărul zborurilor rezervate s-a dublat, în timp ce comenzile pentru servicii de transfer au înregistrat o creştere de 67% comparativ cu 2022.

Numărul de parteneri ai RateHawk include în prezent peste 62.000 de profesionişti din domeniul turismului din întreaga lume, în creştere cu 61% faţă de anul precedent. Dintre aceştia, peste 1.200 sunt agenţii de turism din România.

În 2023, RateHawk a înregistrat o creştere semnificativă în ceea ce priveşte resursele sale. Compania a conectat cu succes peste 60 furnizori globali noi şi a stabilit contracte directe cu peste 20.000 de unităţi de cazare. Această extindere a dus la un număr total de 2,5 milioane de proprietăţi de cazare, marcând o creştere substanţială de 40% de la an la an.

"În cel de-al optulea an de activitate, RateHawk continuă să se bucure de o creştere solidă de două cifre, atingând cote maxime în materie de rezervări şi venituri. Partenerii noştri din întreaga lume recunosc valoarea adăugată pe care o oferă baza noastră de unităţi de cazare fără egal şi expertiza noastră tehnologică aprofundată şi doresc să beneficieze de aceasta. Privind către 2024, suntem optimişti, regăsindu-ne în estimările UNWTO conform cărora turismul internaţional va reveni pe deplin la nivelurile dinainte de pandemie. Aceasta înseamnă că agenţii vor trebui să facă faţă unei cereri şi mai mari de călători. Platforma noastră echipează profesioniştii din industria turismului în călătorii cu tot ceea ce au nevoie pentru a satisface această cerere în creştere: de la o aprovizionare extinsă, cu tarife competitive de la peste 230 de furnizori, până la un set cuprinzător de instrumente de servicii de călătorie prin intermediul unei singure platforme uşor de utilizat, completată de asistenţă de vârf pentru clienţi", a declarat Felix Shpilman, CEO al Emerging Travel Group.

Potrivit sursei citate, cele mai populare destinaţii rezervate de agenţii de turism din România în anul 2023 au fost Germania, Italia, Franţa, Spania, Turcia, Statele Unite, Regatul Unit, Grecia, Austria şi Emiratele Arabe Unite.

RateHawk are birouri în Londra, Berlin, Milano, Lisabona, Varşovia, Dubai, Limassol şi Wilmington. RateHawk deţine peste 500 de angajaţi specializaţi în roluri comerciale la nivel global.

RateHawk este o platformă inovatoare de rezervări B2B dezvoltată de Emerging Travel Group, o companie cu sediul în Dubai, care oferă servicii de rezervări hoteliere, bilete de avion, transferuri, închirieri de maşini şi alte servicii de călătorie.

Platforma pune la dispoziţia clienţilor săi 2,5 milioane de hoteluri şi alte tipuri de unităţi de cazare oferite de peste 86.000 de proprietăţi contractate în mod direct şi 230 furnizori, bilete de avion de la peste 400 de companii aeriene şi servicii de transfer în peste 150 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.