Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vânat de DNA, fiul lui Adamescu lansează atacuri GRAVE faţă de grei din politică

facebook.com
Alexander Adamescu

În aşteptarea extrădării, fiul omului de afaceri Dan Adamescu a decis să rupă tăcerea după ce tatăl lui a decedat în penitenciar. Alexander Adamescu a făcut dezvăluiri incredibile într-un interviu acordat jurnaliştilor România TV. Tânărul lansează acuzaţii dure la adresa fostului premier, Victor Ponta, şi nu numai în ceea ce priveşte dosarul în care a fost anchetat tatăl său.

Citeşte şi: S-A AFLAT! Unde a DISPĂRUT Dacian Cioloş de Ziua Naţională

"Acest dosar faimos de mită este un produs al Guvernului Ponta, care a ordonat direct, de la cel mai înalt nivel, tragerea penală a lui Dan Adamescu şi a mea acum, în nişte fapte cu care nu avem legătură. În spate se află jocuri şi mişcări politice.

Este vorba de o singură declaraţie a unui martor, care a fost prins cum a luat din firmele grupului făcut de tatăl meu peste 100.000 de euro şi pentru a-şi acoperi urmele, a dat mai departe bani la lichidatori. Asta este toată proba din dosar. Acest om nu numai că a avut un interes personal, dar este şi clar din cifre că el a păstrat o mulţime de bani în conturile lui şi că a fost racolat de DNA ca informator. A încercat să facă interceptări, să coroboreze informaţia lui că Dan Adamescu şi Alexandru Adamescu i-au dat ordine.

A refuzat de câteva ori să apară în faţa instanţei, din motive medicale, dar între termene, nu i-a fost imposibil să meargă la DNA să facă un nou denunţ în dosarul Astra.

Tatăl meu a primit informaţii la începutul lui 2014 că a devenit ţinta nu numai a Guvernului Ponta, dar şi a organismelor care au colaborat cu Ponta: SRI, DNA, nu mai vorbesc de ASF şi izolarea în jurul tatălui meu devenea tot mai mare.

Era foarte îngrijorat de ce i se pregătea.", a declarat Alexander Adamescu.

Citeşte şi: Pleşoianu, AVERTISMENT în PSD după apariţia stenogramelor: 'Japiţele acoperite din acest partid vor vedea o altă faţă a mea...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.