Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Vânătoare' de drogați la Mamaia - 15 persoane, inclusiv străini, prinse cu droguri la Festivalul Sunwaves

Banatulazi
jandarmi

Jandarmii au descoperit substanţe interzise asupra a 15 persoane care participau la Festivalul Sunwaves, care are loc în aceste zile în staţiunea Mamaia.

Reprezentanţii Jandarmeriei Române au anunţat, sâmbătă, că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa, împreună cu celelalte instituţii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, asigură măsurile de ordine publică în zona desfăşurării festivalului de muzică electronică Sunwaves, care are loc în Constanţa.

„Efectivele de jandarmi, precum şi ceilalţi parteneri instituţionali acţionează pentru prevenirea oricărui incident de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru monitorizarea accesului participanţilor în festival. Astfel, de la începutul festivalului şi până în prezent, în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost constatate 15 fapte de natură penală cu privire la deţinerea unor substanţe interzise atât de către cetăţeni români, cât şi străini”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Sursa citată menţionează că jandarmii urmăresc în continuare respectarea regulilor de comportament, realizarea în siguranţă a accesului la festivalul şi sunt pregătiţi să intervină pentru gestionarea rapidă a oricăror evenimente.

Festivalul Sunwaves are loc în perioada 15 – 19 septembrie, pe o plajă din Mamaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.