Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vânătorii de Munte din Brașov participă la un call center pentru vaccinare

www.forter.ro
Vânători de munte

Vânătorii de Munte din Brașov au început un nou an de instrucție și, în paralel, participă la un call center pentru vaccinare. Antrenamentele se desfășoară în munți, iar centrul pentru informații funcționează în orașul Brașov, potrivit Mediafax.

Militarii Brigăzii 2 Vânătorii de Munte „Sarmizegetusa” au început un nou an de instrucție. Antrenamentele se desfășoară în munți, pe teren accidentat.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

„Vânătorii de Munte continuă să se instruiască în teren muntos-împădurit pentru a-și îndeplini obiectivele de performanță. Procesul de instrucție este dezvoltat în permanență astfel încât militarii să implementeze și standardele și procedurile NATO, care vor duce la creșterea interoperabilității cu armatele celorlalte state”, au anunțat reprezentanții MApN.

În paralel, vânătorii de munte asigură funcționarea unui call center deschis de autoritățile brașovene în timpul epidemiei de Covid 19.

„În contextul pandemiei COVID-19, sprijinim în continuare autoritățile publice locale și Direcția de Sănătate Publică Brașov, prin asigurarea funcționării unui call-center în Brașov, asigurat de către militari din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte și Școlii de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale. În continuare ne pregătim pentru etapa a II-a de vaccinare”, au precizat reprezentanții MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.