Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie a făcut SCANDAL uriaș cu jurnaliștii: Duceţi-vă dracului de-aici, de golanii dracului!

vanghelie

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, şi-a ieşit din minţi când a fost găsit de jurnalişti acasă la soacră. Marian Vaghelie a înjurat şi a ameninţat în faţa vilei din Dorobanţi, în condiţiile în care soacra lui Vanghelie datorează zeci de mii de euro statului pentru vila de la stat unde locuieşte, după ce nu şi-a plătit chiria de 8 ani, potrivit România TV.partamentul RA-APPS ocupat de soacra lui Marian Vanghelie se află la doi paşi de piaţa Dorobanţi, pe strada Emile Zola. Cel care a deschis uşa a fost chiar primarul suspendat Marian Vanghelie, potrivit România TV.

Citește și: Un alt fost ministru din cabinetul Victor Ponta a ajuns la DNA

"Lasă-ne, dracului, în pace! Ce repede aţi circulat! Ca-n desene animate! Lasă-mi familia-n pace! Atât îţi spun! Am atât de multe supărări, că pe mulţi... Fac vreo belea cu voi! (...) Du-te de-aici de la mine de-acasă! Lasă-mă-n pace! (...) Hai, mă, te rog frumos, du-te de-aici! Du-te acasă! Duceţi-vă! Lăsaţi-mă, dracului, în pace", a declarat edilul suspendat.

Nici după ce echipa de filmare a ieşit din curtea vilei, Vanghelie nu s-a liniştit.

Citește și: Reacția Simonei Halep după înfrângerea de la Australian Open: Am fost foarte bolnavă

"Du-te, te rog frumos, de-aici! (...) Du-te de-aici, nu mă supăra! Lasă-mi familia-n pace! (...) Duceţi-vă dracului de-aici, de golanii dracului! Fir-aţi ai dracului, că aţi jefuit România, nenorociţilor!", a precizat

Cu foarte puţin timp în urmă, Marian Vanghelie fusese întâmpinat de aceiaşi jurnalişti la poliţia Snagov.

Citește și: Statul Islamic dă o nouă lovitură: Ce au pus la cale teroriștii

"Să ştiţi că viaţa-i complicată! Viaţa-i complicată şi e un Dumnezeu! (...) Astea-s lucruri urâte! (n.r. despre datoriile de zeci de mii de euro ale mamei iubitei sale). E urât! Aşa a făcut şi Ponta şi uitaţi unde-a ajuns!", a adăugat Marian Vanghelie.

Soacra lui Vanghelie, Lidia Niculescu Mizil, este fiica demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil, ministru al Educaţiei dar şi al Finanţelor pe vremea regimului Ceauşescu. Ea locuieşte într-o vilă de protocol a RA-APPS şi este în război cu statul român din 2008, de când nu-şi mai plăteşte chiria. Apartamentul ocupat de aceasta are o suprafaţă de 183 metri pătraţi, pentru care plătea o chirie lunară de 1.880 euro, potrivit Wowbiz. În 2013, datoria totală se ridica deja la 97.000 de euro.

Citește și: Rusul ăsta și-a făcut poza cu sita pe cap pentru permisul de conducere: Ce se întâmplă dacă o dă jos

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.