Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie, atac incendiar la Ponta si Dragnea: Un laș și un măscărici

vanghelie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a răbufnit în această dimineață la adresa lui Victor Ponta, Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, despre care spune că au fost amfitrionii excluderii sale din PSD. Totodată, Vanghelie spune că aceștia nu se vor lăsa până nu îi vor elimina din partid pe toți liderii incomozi și nu ar fi o surpriză să asistăm chiar la o excludere a lui Ion Iliescu. În privința planurilor sale de viitor, Marian Vanghelie a declarat că se gândește să își facă un ONG și că dorește să afle părerea membrilor PSD  asupra evenimentelor recente.

Aseară am primit aproape 1000 de mesaje din țară de la parlamentari, consilieri și primari, care  își fac griji pentru ce se întâmplă în partid. Mă gandesc să îmi fac un ONG ca să pot comunica cu aceștia. Ponta este unul din cei mai mari mincinoși pe care i-am vazut in viață. Nu are barbăția să spună lucrurile în față. a plecat in Dubai ca un laș in loc sa stea să vorbească cu grupurile parlamentare. L-a lasat pe Dragnea, acest mascarici, să măsluiască lucrurile în locul lui. Marele lider din Teleorman nu știe altceva să facă. Nu poste săracul de el! Acest Sebastian, așa zis om de afaceri, suntem de râs, este omul de care este legat primul ministru al țării, e omul pe care premierul il consulta la prima ora dimineața” a declarat Vanghelie la Digi24.

”Mi s-a reproșat de ce am dat declarații. La un moment dat s-a stabilit ca cine mai dă declarații va fi dat afară. Dragnea si Ghita au declarat în timpul campaniei că vor candida la șefia partidului, dar in cazul lor nu s-a luat nicio decizie. Sunt prea legati intre ei. Sebastian Ghiță  atârna pe la toate usile din Romania, la toți liderii. Cum poate să vină sa îi ceara lui Ion Iliescu să parasească partidul?! Este incredibil! Daca ei cred ca pot aranja un vot cu 5000 de oameni, nici nu o sa ajungă la microfon ca o sa îi huiduie sala. Ion Iliescu e printre putinii care s-a comportat ca un lider adevarat. A incercat sa il faca pe Ponta sa inteleaga ca nu e bine să se comporte asa. E un lider!O sa fac o intalnire cu foarte multi membri de partid sa vad ce parere au si ce pot sa fac. Sunt de 20 si ceva de ani in acest partid. A fost un aranjament, e prim ministru, poate le mai da ceva bani, sunt foarte multi oameni din administratia locala.In afara de o trompeta a lui Ghita toata lumea din sala era cu capul in jos. Pot fi mai multi care ar putea sa candideze la sefia partidului, dar cand o sa îi dea pe toti care îi deranjeaza afara atunci o sa organizeze congresul. Poate o sa il dea afara si pe Ion Iliescu”, a mai spus Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.