Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vânturile arctice acoperă mai multe state din sud-estul Australiei cu un strat de zăpadă

https://earthsky.org/
zapada australia

Vânturi din zona Oceanului Antarctic au ajuns în sud-estul Australiei provocând sâmbătă ninsori la altitudini joase în mai multe state, numeroase persoane bucurându-se de evenimentul rar în pofida vânturilor puternice şi a zăpezii abundente care au condus la închiderea unor drumuri, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Imagini cu oraşe înzăpezite şi peisaje din statele New South Wales (NSW), Victoria, capitala Canberra şi statul insular Tasmania au inundat reţelele sociale, în timp ce localnicii s-au grăbit să surprindă căderile de zăpadă.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

"Am văzut zăpadă la #Canberra astăzi, şi chiar am auzit că fulgi au aterizat pe clădirea Parlamentului", în capitala Australiei, a anunţat Agenţia de Meteorologie într-o postare pe Twitter.

Un strat de zăpadă de peste un metru s-a depus în mai multe regiuni alpine, iar vremea rece se va menţine probabil timp de câteva zile, a precizat agenţia.

"Este minunat", a declarat Raj Kumar pentru reţeaua de televiziune Seven Network. Kumar a călătorit din Sydney împreună cu familia pentru a vedea zăpada în oraşul Oberon din New South Wales, o zonă grav afectată de incendiile de vegetaţie de anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.