Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vară de foc pentru armata PSD

psd

Organizațiile județene ale PSD vor da cărțile pe față în alegerile interne cu miză dublă din partid.

Pe de-o parte, în PSD se vor alege noile conduceri, de sus până jos. Pe de altă parte, trebuie stabilit candidatul la locale și, foarte important la nivel local, echipa pe care candidatul o va lua la Primărie dacă va câștiga alegerile.

O serie de organizații au început deja să comande sondaje de opinie pentru Primarii. Unele organizații vor să vadă mai întâi cota PSD-ului în județ. Altele au început să testeze câteva nume de candidați, atât din PSD, cât și contracandidați. În sondajele PSD-iste vor fi incluse si persoane care nu sunt membri PSD dar care au notorietate în localități. PSD-iștii știu, în linii mari, ce poziție au în județ, însă vor să vadă daca exista un impact real asupra PSD-ului dupa alegerea lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

Problema numarului urias de alesi locali care au trecut la PSD in baza Ordonantei traseistilor va exploda in perioada care urmeaza. Dupa ce nou-venitii au provocat scandaluri serioase in unele cazuri, acum trebuie vazut cati dintre primarii trecuti din Opozitie la PSD vor candida in 2016 pentru partid, multi dintre acestia nefiind sprijiniti in continuare de organizatiile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.