Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vardar Skopje, aproape de colaps: Echipa şi-a pierdut principalul sponsor

www.agerpres.ro
Vardar handbal masculin

Clubul de handbal Vardar Skopje, dar și echipa de fotbal cu același nume își vor pierde sprijinul financiar la finalul sezonului. Milionarul rus Serghei Samsonenko a anunțat printr-o scrisoare deschisă că se va retrage de la echipele de handbal și cea de fotbal în iunie 2018, conform radiotimisoara.ro.

Patronul lui Vardar a publicat anunțul în ziarul Makedonski Sport și susține că s-a săturat de criticile care i-au fost aduse tot mai intens în ultimele zile, pentru că stabilit prețuri ridicate la meciul de fotbal Vardar-Fenerbahce, din Europa League. „Macedonia a fost casa mea vreme de 11 ani. Am investit în acest timp foarte mulți bani în dezvoltarea sportului. Acum trebuie să vă spun că mi-a ajuns. Nu am mai trăit niciodată un asemenea linșaj, insulte și umilire precum în ultimele zile”, și-a justificat Samsonenko decizia.

Rusul a anunțat că le lasă timp administratorilor clubului și autorităților să găsească alți patroni pentru cele trei echipe și că va lăsa clubul Vardar cu o situație financiară curată la finalul sezonului. Samsonenko a declarat că a reflectat intens la această decizie în ultimele zile și că nu va reveni asupra hotărârii.

Echipa de fotbal Vardar Skopje este campioana Macedoniei, iar echipele de handbal au realizat și ele performanțe remarcabile în ultimii ani, fiind recunoscute ca forțe ale Europei. Handbaliștii lui Vardar au câștigat Liga Campionilor în 2017, după o finală cu PSG. Handbalistele lui Vardar au pierdut finala Champions League în fața celor de la Gyor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.