Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Variantă de lucru: pensiile și alocațiile vor crește cu 15% (Antena 3)

optiuni

Alocaţiile vor creşte cu doar 15% din luna septembrie, conform unor surse guvernamentale, şi tot cu 15% ar urma să se majoreze şi punctul de pensie, transmite luni Antena 3. Pe de altă parte, o creştere a salariilor profesorilor, care ar trebui să aibă loc tot de la 1 septembrie, conform grilei din 2022, are toate şansele să fie îngheţată.

Alocațiile ar trebui dublate de la 1 august, însă surse guvernamenatele au declarat pentru Antena 3, că, în cel mai bun caz, va fi o creştere de doar 15%, şi nu din august, ci de la 1 septembrie.

În ce priveşte punctul de pensie, cu toate că ar fi trebuit să se majoreze cu 40%, varianta pe care o vrea guvernul este o creştere de 10-15%, potrivit sursei citate.

Şi salariile profesorilor sunt deocamdată în stand by. Acestea ar trebui să se mărească cu câteva sute de lei, de la data de 1 septembrie, conform grilei din 2022 tot din Legea salarizării. Varianta pe care o vrea guvernul este ca deocamdată această mărire de salarii să fie amânată.

Citește și: Ex-director IML, Vladimir Beliș, atrage atenția: Autopsia în cazul COVID-19 ar trebui să fie obligatorie din două motive .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.