Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vârsta nu e un obstacol pentru Kazuyoshi Miura: La 56 de ani şi-a prelungit contractul cu Oliveirense şi vrea să joace până la 60 de ani

tmgrup.com.t
kazuyoshi miura

Kazuyoshi Miura, cel mai în vârstă fotbalist profesionist din lume, şi-a prelungit, marţi, împrumutul pe un sezon la Oliveirense, din divizia secundă a Portugaliei. Atacantul portughez, în vârstă de 56 de ani, intenţionează să joace până la vârsta de 60 de ani, potrivit news.ro.

Kazuyoshi Miura va rămâne în Portugalia şi în sezonul următor. Miura a împlinit 56 de ani în februarie şi vrea să continue să joace până la 60 de ani. "Vor fi momente în care nu voi participa la meciuri, dar vreau să rămân motivat şi să fac ce pot acolo unde pot", a declarat recent pentru cotidianul Nikkan Sports.

Cunoscut ca "Regele Kazu" în ţara sa natală, Miura a debutat în 1986 la clubul brazilian Santos şi a mai jucat în Japonia, Italia, Croaţia şi Australia. Unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din Asia în anii '90, el a contribuit la punerea fotbalului japonez pe hartă atunci când a fost lansată liga profesionistă J-League în 1993.

Miura a debutat pentru Japonia în 1990, dar a fost lăsat pe dinafară la prima participare la turneul final al Cupei Mondiale din 1998, deşi a marcat 55 de goluri în 89 de meciuri pentru echipa naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.