Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vârstnicii şi angajaţii de la căminul din Mediaş au ieşit negativi la testările pentru COVID-19

teste

Cei 35 de vârstnici internaţi la căminul din municipiul Mediaş şi angajaţii acestei instituţii nu au COVID-19, în urma testelor efectuate după ce un bărbat de aici a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, fiind confirmat pozitiv, a precizat miercuri, pentru Agerpres, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Gabriel Budescu.

"Beneficiarii au fost testaţi şi sunt negativi, ei sunt în cămin. Şi tot personalul a fost testat şi toţi sunt negativi", a spus Gabriel Budescu.

Citeşte şi: ALERTĂ După decizia CEDO în cazul Kovesi, ministrul Justiției propune Guvernului Orban ELIBERAREA lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Potrivit sursei citate, bătrânul depistat cu COVID-19 a fost transportat sâmbătă, la Spitalul Municipal din Mediaş, cu alte probleme de sănătate. Acolo, medicii au decis să îl testeze şi pentru COVID-19 şi aşa l-au găsit pozitiv. În urma testării, pacientul a fost transferat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, singurul spital de adulţi care tratează pacienţii cu COVID-19.

Potrivit directorului DSP Sibiu, pacientul nu se află la Terapie Intensivă, fiind supravegheat de medicii din Spitalul Judeţean Sibiu, unde primeşte tratamentul necesar şi unde urmează să i se repete testele pentru noul coronavirus.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.