Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Pambuccian, prima reacție, după ce s-a ales cu plângere penală la DNA: Este o PROSTIE!

pambuccian

Presedintele Fundatiei Europene pentru Buna Guvernare si Prevenirea Coruptiei – EurHONEST, Florin Ghiulbenghian, i-a făcut plângere penală liderului minorităților naționale din Parlament, Varujan Pambuccian. Ghiulbenghian îl acuză pe Pambuccian că timp de doi ani l-a ținut pe funcția de consilier onorific, adică fără remunerație, pentru ca mai apoi să constate că acesta ar fi decontat salarii de la Camera Deputaților pentru aceste servicii, bani pentru care ar fi plătit și taxe.

Citește și: Plângere penală la DNA pe numele lui Varujan Pambuccian, liderul minorităților naționale din Parlament

Într-o replică pentru STIRIPESURSE.RO, Varujan Pambuccian, a precizat că acuzațiile care i se aduc sunt nefondate și a explicat că toți banii pe care i-a plătit lui Ghiulbenghian au fost pe contract.

CONSULTAȚI AICI PLÂNGEREA PENALĂ DEPUSĂ DE FLORIN GHIULBENGHIAN PE NUMELE LUI VARUJAN PAMBUCCIAN

”Prin 2001, tatăl lui m-a rugat să îi dau ceva de lucru și mi-a zis că nu le trebuie bani, că și eu sunt sărac și ei au, mă rog, o discuție de genul acesta. Eu le-am spus că fără să îi plătesc nu pot să îi angajez și am făcut un contract pe o sumă modică, deci nu consilier onorific, că nu exista așa ceva.

El a pontat extrem de puțin în cei patru ani cât a fost consilier, venea câteva ore pe lună. În fiecare lună îi dădeam banii în mână tatălui său și el cumpăra sucuri și crănțănele la Uniunea Armenilor, pentru că, vă repet, era vorba de o sumă modică.

După patru ani eu i-am zis tatălui său că nu-l mai țin consilier că nu am ce să fac cu el. Ei au insistat să-l țin, dar le-am spus că nu. Cred că pe el mai mult îl interesa să bifeze că a fost consilier parlamentar. A bifat și cam asta a fost tot”, a declarat liderul minorităților naționale, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă se așteaptă să fie chemat la DNA pentru aceste acuzații, Pambuccian a precizat că nu se pricepe la aceste proceduri și nu că va vedea ce e de făcut la momentul potrivit.

”Este amuzant că din 2001 până acum nu și-a adus aminte și își aduce aminte acum. Asta este o prostie că a aflat abia în 2016. Nu știu ce voi face, că nu mă pricep la chestiile de genul acesta. Vom vedea dacă mă cheamă, dar nu știu să vă spun, că nu mă pricep”,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.