Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian, concluzie tranșantă! Noul premier o să fie doar o marionetă: 'Nu va avea autoritate în fața miniștrilor'

varujan vosganian

Fostul ministru și parlamentar PNL Varujan Vosganian susține că societatea românească asistă la o premieră: anume negocierea programului de guvernare, înainte să avem un premier deja desemnat.

„Este pentru prima oară, din 1990 încoace, când un program de guvernare se negociază fără să existe o nominalizare de prim-ministru”, spuns Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook.

El susține că noul premier o să fie condus, de fapt, de partidele aflate la guvernare, iar independența acestuia o să fie nulă.

„E limpede că cel care va fi nominalizat și va primi programul de guvernare gata negociat ca și cum el e doar un detaliu nu va avea autoritate în fața miniștrilor, voința proprie îi va fi amputată de la bun început și nu va avea de ales decât să se încoloneze la coada partidelor care fac sluj în fața președintelui țării”, a conchis Vosganian.

Cele două partide - PNL, PSD  și UDMR - negociează în aceste momente pentru alegerea unui premier. Există posibilitatea ca fiecare partid să ofere un premier, prin rotație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.