Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Astărăstoae, despre gestionarea pandemiei: Nu am găsit studiul de care vorbește Raed Arafat! Este o harababură totală!

Facebook
Vasile Astărăstoae

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae s-a declarat uimit de noile restricții anunțate de autorități.

Vezi și: DOCUMENT Aceste este modelul declarației pe proprie răspundere necesar la deplasarea pe timpul nopții

„Nu am înțeles absolut nimic. Am înțeles că poți să ieși, că nu poți să ieși. Că se închid piețele, dar numai cele care sunt acoperite. Cele descoperite rămân libere. Că trebuie să porți masca peste tot, nu știu dacă și în casă. Nu am întrebat, dar oricum, masca trebuie purtată peste tot”, a spus Vasile Astărăstoae, vineri seară, la emisiunea  „Marius Tucă Show”.

„Am mai înțeles că noaptea nu se circulă. A spus Raed Arafat că are el un studiu care recomandă că noaptea să nu se circule pentru că virușii sunt mai agresivi noaptea. Dar eu nu am găsit studiul acela”, a mai spus Vasile Astărăstoae.

„Ele vorbesc, dar nimeni nu a ajuns la nicio concluzie. Un studiu poate să spună dacă e bine să circuli noaptea, alt studiu poate să spună că este recomandabil, pentru că noaptea nu sunt locuri aglomerate, virusul nu mai plutește prin aer. Este o harababură și am renunțat să mă refer la modul în care se gestionează această corona-criză”, a menționat dr. Vasile Astărăstoae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.