Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga a terminat ȘEDINȚA cu foștii PDL-iști și atacă ce se întâmplă în PNL: 'Sunt multe lucruri de corectat' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga DNA

Vasile Blaga, fost președinte al PDL și fost co-președinte al PNL, i-a convocat la o ședință secretă în care i-a convocat pe foștii colegi din PDL. Deși Ludovic Orban a fost în sediul partidului, el nu a participat la întâlnirea secretă.

Blaga a lansat un atac la ceea ce se întâmplă în PNL și consideră că sunt multe de corectat.

”Am dorit să avem o şedinţă fără o ordine de zi, între colegi, între vechi prieteni, pentru că am dus împreună foarte multe bătălii şi majoritatea care nu sunt în concediu au venit la această întâlnire. Ne interesează partidul, asta am spus-o cu toţii, ne interesează parcursul lui, ne interesează tot ceea ce va face în anul electoral 2019, în primul rând câştigarea alegerilor prezidenţiale; sigur, vor conta şi alegerile europarlamentare, dar în primul rând alegerile prezidenţiale, pentru că vedeţi cum se comportă PSD şi astăzi ca un partid stat. Ce ar face dacă ar avea şi prezidenţialele? Avem această obligaţie cu toţii de-al sprijini pe preşedinte pentru a obţine al doilea mandat şi toţi colegii au fost de acord cu lucrurile acestea. Dorim un partid puternic, sunt multe lucruri de corectat. Colegii le vor transmite către forurile formale ale partidului, către Biroul Executiv, Biroul Permanent Naţional, astfel încât ele să se corecteze, pentru că într-adevăr, ca în orice familie, lucrurile pot fi îmbunătăţite şi sunt sigur că vor fi îmbunătăţite.”, a spus Vasile Blaga.

Citește și: Vedeta care şi-a dat examenul cu Victor Ponta rupe tăcerea: Dezvăluiri despre fostul premier .

Emil Boc, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Alexandru Pereş s-au numărat printre foştii democrat-liberali care au participa la întâlnirea cu Vasile Blaga.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.