Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga bate cu pumnul în masă și îi AVERTIZEAZĂ pe liberali: simte că primarii PNL joacă în altă tabără

blaga vasile

Vasile Blaga, unul dintre candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat, la Timisoara că PSD este un partid slăbit, dar nu este învins şi le-a transmis unor primari că trebuie să lase de la ei şi să tragă pentru partid.

Citește și: Sondaj CURS: Se conturează un duel clar în turul II al alegerilor prezidenţiale

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că PSD poate fi bătut doar prin muncă, că este un partid slăbit, dar nu învins.

"PSD este într-o situaţie atât de proastă cum nu a fost niciodată în 30 de ani. Este slăbit, dar nu este învins. PSD nu poate fi bătut decât prin foarte multă muncă. E nevoie de foarte multă muncă, dusă pe toate planurile, pe toate nivelurile, dar vă garantez că nimic nu poate înlocui contactul direct cu cetăţeanul. Atunci esti militant PNL. Şi atunci vom câştiga. La muncă! Şi mai ales vă spun un lucru: va trebui să funcţioneze la turaţie maximă", a declarat Blaga.

Vasile Blaga a transmis şi un mesaj unor primari din PNL Timiş care nu au fost prezenţi la manifestrarea care a avut loc la Sala Olimpia din Timişoara, ei fiind nemulţumiţi de actuala conducere a filialei. Astfel, Blaga le-a spus să lase de la ei şi să tragă pentru partid.

"Am şi un mesaj pentru unii primari din Timiş: mai lăsaţi de la voi şi aduceţi în bătălie pe toţi primarii, pe toţi militanţii pentru că e nevoie de fiecare şi atunci vom câştiga aceste bătălii electorale. Am auzit că aici în vest o să batem PSD-ul. Păi fraţilor, dacă nu câştigăm aici, unde vom câştiga? Suntem în competiţie electorală cu toate partidele care au depus liste electorale", a spus Blaga.

În finalul discursului el a îndemnat liberalii să participe şi la referendumul din 26 mai, iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.