Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga pune piciorul în prag privind unificarea dreptei - Reacție de ULTIMĂ ORĂ a greului din fostul PDL

romanialibera.ro
blaga

Fostul co-preşedinte al PNL Vasile Blaga s-a pronunţat vineri, după participarea la reuniunea de lansare a Asociaţiei "Mircea Ionescu-Quintus", pentru o reunificare a dreptei, declarându-se "total de acord" cu această idee. 

El a precizat că trebuie "mulţi lămuriţi" pentru acest deziderat şi a calificat drept "foarte corectă" poziţia fostului preşedinte PNL, Valeriu Stoica, care a afirmat că iniţiativa de înfiinţare a "Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus" trimite la ideea de unitate a liberalilor. 

Referindu-se la preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care a afirmat că PNL a devenit susţinătorul instituţiilor şi metodelor statului represiv, Blaga a spus: "Cred că vine şi el la matcă", scrie Agerpres.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, fost lider al Partidului Naţional Liberal, a declarat, vineri, cu ocazia lansării Asociaţiei "Mircea Ionescu-Quintus", că PNL a devenit susţinătorul instituţiilor şi metodelor statului represiv, el menţionând că reunificarea dreptei este condiţionată de valorile şi principiile împărtăşite.

Citește și: Șoferul cu numere anti - PSD a anunțat unde va PETRECE după clasarea dosarului: 'Mi-au stricat concediul'

Fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica a afirmat, la eveniment, că iniţiativa de înfiinţare a "Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus" trimite la ideea de unitate a liberalilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.