Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, un nou atac la Liviu Dragnea: E încă un demers populist al lui

blaga

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că proiectul de lege susţinut de PSD privind pensiile speciale ale primarilor reprezintă "încă un demers populist" al liderului social-democrat Liviu Dragnea pentru a-i "amăgi" pe aleşii locali.

"E încă un demers populist al lui Dragnea, ca să-şi amăgească primarii. (...) Prima lege (...) a fost declarată în integralitate neconstituţională pe două teme mari. Prima dată, Guvernul a spus: indicaţi sursa. Să spunem că mâine dimineaţă Guvernul spune: Avem bani. Apare a doua temă importantă. Curtea a spus: nu puteţi face partajări între diferitele categorii de aleşi. Dacă, în primul caz, discutăm de câteva zeci de mii (...) de foşti şi actuali primari, în a doua categorie sunt sute de mii de oameni. Din acest punct de vedere, nu se va aplica niciodată, va avea exact aceeaşi soartă, doar că este un demers populist a lui Dragnea de a-şi fenta încă o dată colegii. Eu mă zbat pentru voi, dar nu vor Curtea Constituţională şi Guvernul", a afirmat Blaga.

Citește și: OFICIAL De azi, acest obiect nu îl mai poți lua cu tine în avion

El a precizat că primarilor PNL li se va spune că este nevoie de salarii mai mari în administraţiile publice locale şi, pe baza principiului contributivităţii, în felul acesta aleşii vor avea şi "pensii decente".

Citește și: Stephen Hawking anunță ce se va întâmpla cu omenirea în următorii 100 de ani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.