Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga vorbește despre o posibilă alianță cu PSD: 'Excludem orice colaborare'

Blaga - romanlibera.ro

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, organizată la Brăila, că este exclusă orice colaborare cu PSD la nivel naţional, după alegerile din 5 iunie.

'Excludem orice colaborare cu PSD, conform deciziei luate pe 24 mai 2015, în Consiliul Naţional de la Piteşti. Eu vă spun ce vom face noi, în rest rămâne la latitudinea organizaţiilor judeţene. Ştiu mai bine domnul Boboc, domnul Cîrligea, domnul Varga, situaţia din fiecare localitate din judeţul acesta. Într-un fel, arată realitatea din teren în fiecare localitate din Brăila, altfel arată la Arad, altfel la Oradea. E la latitudinea domniilor lor', a declarat Blaga.

Vasile Blaga, aflat la Brăila, a precizat că sondajul comandat de liberali îl indică pe candidatul PNL la Primăria Brăila, senatorul Cătălin Boboc, pe primul loc în preferinţele electoratului, fără a dezvălui şi procentele acestui sondaj de opinie, scrie agerpres.ro.

Citește și: Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.