Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu: 40% din votanții PNL sunt nemulțumiți de politica economică a Guvernului Orban

adevarul.ro
vasile dincu

Președintele Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, a declarat miercuri, la Antena 3, că nu poate fi justificată situația economică a României exclusiv prin pandemia de coronavirus și a indicat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să ceară consens politic pe bugetul pe 2021.

Citește și: VIDEO - Scriitorul Mircea Dinescu îi răspunde lui CTP, acest 'împărat în trening': 'Poate că i-aș fi plâns de milă'

Dîncu a indicat că mai multe țări europene au reușit să-și mențină economiile pe linia de plutire, dar actualul Guvern „se vede că nu are specialisti, auzim doar vocea dlui Citu care vine cu declaratii halucinante”. „40% din votantii liberali spun ca sunt nemultumiti de politica Guvernului in materie de economie”, a adăugat acesta.

„Presedintele Klaus Iohannis spune mereu ca PSD e de vina, dar normal ar fi sa cear un consens pe buget inainte de alegeri. Guvernul nu are nicio strategie, de accea nu prezintă bugetul pe anul viitor. Președintele iese si ne vorbeste de statii de oxigen, ar trebuie sa ne vorbeasca de macroeconomie”, a mai afirmat Vasile Dîncu.

Liderul CN al PSD a precizat că alegerile parlamentare „nu vor putea rezolva marile probleme ale Romaniei, indiferent cine va castiga”.

„Alegerile nu vor schimba fundamental fata Romaniei, vor schimba poate un anumit echilibru”, a indicat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.