Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu acuză: 'Transilvania, victima unui anumit tip de centralism'. El a dat exemplul autostrăzii Transilvania: 'Eu sunt cel care am botezat-o atunci'

PSD
Vasile Dîncu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu, candidat pe primul loc la Senat în judeţul Cluj, a declarat miercuri că, în ultimii ani, Transilvania a fost victima unui centralism venit de la Bucureşti.

"În ultimii 10-15 ani, Transilvania a fost şi victima unui anumit tip de centralism venit de la Bucureşti, un centralism care a ţinut mai ales de guvernele de dreapta", a spus Vasile Dâncu, conform agerpres.ro.

El a dat exemplul autostrăzii Transilvania, demarat în urmă cu 16 ani.

"Acum 16 ani, exact într-o zi ca aceasta, am inaugurat lucrările autostrăzii Transilvania. Eu sunt cel care am botezat-o atunci şi prietenul meu Ioan Rus a dat prima sapă, să zicem aşa. Au trecut 16 ani şi autostrada Transilvania încă este neterminată, încă nu merge nicăieri. A pornit în toate direcţiile, dar circulăm doar pe fragmente", a declarat Vasile Dâncu, la lansarea candidaţilor PSD Cluj pentru Parlament.

După ATACUL lui Klaus Iohannis, Musta recunoaște că A MINȚIT: oamenii au murit pentru că era ceață, nu din cauza lipsei locurilor de la ATI


El a spus că şi PSD a fost afectat de decizii "absurde" venite de la Bucureşti.

"Lansăm astăzi nu numai o listă şi un program, ci şi un vis al nostru, al social-democraţilor din Transilvania, visul de a renaşte relaţia noastră cu electoratul, de a reface relaţia noastră cu electoratul. (...) În ultima vreme, noi, aici, la Cluj, şi în alte locuri, din cauze care uneori n-au ţinut de organizaţia noastră, am pierdut o parte din simpatia electorală, din simpatia electoratului, s-a rupt ceva în legătura noastră cu electoratul. Organizaţiile noastre au fost bulversate de multe ori de decizii absurde de la Bucureşti, de oameni paraşutaţi, trimişi aici să conducă, fără să aibă legitimitate internă în organizaţiile noastre", a mai declarat Vasile Dâncu.

Vasile Dâncu este pe prima poziţie pe lista PSD Cluj pentru Senat, fiind urmat de Răzvan Ciortea şi de Claudia Anastase.

Pe primul loc pe lista PSD Cluj pentru Camera Deputaţilor se află directorul medical al Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, Patriciu Achimaş-Cadariu, urmat de Alexandru Cordoş, Ovidiu Săcară, Horea Chirteş, Cornel Itu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.