Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu anunță o schimbare a PSD-ului în Europa: Nu vom mai accepta mecanic

PSD
Vasile Dîncu

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, susține că europarlamentarii PSD nu vor mai vota directivele europene la foc automat, ci numai în urma unor negocieri solide și dezbateri la nivel național.

Citește și: Medicul Adina Alberts este cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor, după ce a publicat schema de tratament împotriva Covid-19

„De acum încolo, PSD va analiza la nivel central felul în care se votează în Parlamentul European, cu atât mai mult cu cât rezoluțiile care sunt puse în fața tuturor europarlamentarilor sunt redactate într-un limbaj destul de tehnocrat. De asemenea, vom schimba abordarea față de legătura cu Parlamentul European, în așa fel încât PSD să se poată reconecta la Europa așa cum era conectat pe vremea lui Adrian Năstase. În viitor, PSD va susține proiectele europene după negocieri solide și după introducerea temelor respective în dezbatere la nivel național. Nu vom mai accepta acceptarea mecanică a unor directive”, a spus Vasile Dîncu, la Gold FM.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.