Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu: Florin Cîțu este o stea căzătoare în politică. Bătălia în PNL nu s-a terminat

adevarul.ro
vasile dincu

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat miercuri la Gold FM că în opinia sa Dacian Cioloș este favorit la șefia USR, în timp ce meciul dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu nu s-a jucat încă.

„Daca vor fi competitii corecte, daca nu se vor implica alte institutii de putere, in USR cea mai buna pozitie o are Dacian Ciolos, el este favorit in parerea mea. Pe Barna nu-l favorizeaza pozitia de vicepremier pentru ca nu poate fi foarte prezent in decizii. Ghinea este un handicap pentru Barna”, a declarat Dîncu.

„La PNL totul pare foarte clar, Citu pare marele castigator, dar eu nu cred ca e chiar asa. Stiu ca atunci cand se aduna delegatii la un Congres nu sunt foarte simplu de disciplinat daca se face vot secret, corect. Orban a fidelizat foarte multi din primari. Cred ca Orban, nu este o gluma, ii stie aproape pe nume pe toti primarii PNL, si sunt 1000 si ceva de primari. Exista si un handicap pentru Citu, s-ar putea sa nu il ajute foarte mult faptul ca in poza au aparut multi PDL-isti. Citu este o stea cazatoare, el a aparut in politica aproape din intamplare si nici nu are calitatile unui lider care este pus sa ramana in politica. Eu cred ca batalia in PNL nu s-a terminat”, a adăugat social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.