Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ironiile lui Vasile Dîncu în subiectul 'Restaurantul': 'Am fost mândru să fiu contemporan cu mine!'

dancu

Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dîncu, a comentat acid, duminică, atenția pe care a acordat-o presa întâlnirii între el și alți politicieni PSD-AUR, plus fostul adjunct SRI, la un restaurant din București. „Am fost mândru să fiu contemporan cu mine!”, afirmă pe Facebook social-democratul, ironic față de „furtuna mediatică” generată de imaginile apărute în presă.

„Ieri, zi de weekend, mi-am dat seama că vine campania electorală. Era o zi care nu anunța nimic, dar a fost o zi plină. De dimineață, am fost la Bookfest, dar nu m-a fotografiat nimeni. Nici nu a venit cineva să mă ajute la rucsacul și plasele cu cărți. Rămas în Bucuresti, Radu și Antoaneta, finii mei s-au gândit să mă scoată la masă. Locul unde am fost nu era prea arătos, dar avea mâncare bună. Am întâlnit acolo mai mulți oameni pe care-i cunoșteam. I-am salutat, am schimbat impresii. Era un deputat liberal, dar și Florian Coldea, niște apropiați ai șefului PSD, iar, la ieșire, ne-am salutat cu senatorul Claudiu Târziu care mergea să ridice o comandă”, a scris Vasile Dîncu, duminică, pe contul său de Facebook.

„Au fost chemate niște persoane să ne facă fotografii. Nu prea am înțeles de ce, dar am primit explicații, seara, din partea specialiștilor și a experților de prime time ai televiziunilor. (...) Spre seară, a apărut o furtună mediatică cu subiectul prezenței mele la restaurantul respectiv. Analiștii au dezvoltat minunate polisilogisme și fascinante oximoroane despre comploturi, conclavuri sau lovituri de stat. Am fost mândru să fiu contemporan cu mine! Chiar că ar trebuie să ies mai des cu Radu și soția lui dacă așa de important sunt încât să se concentreze presa pentru o hermeneutică și semio-sociologie la gesturile mele când rămân singur în București și mi-e foame. (...) O să mă consult cu echipa mea de comunicare dacă nu cumva ar fi bine să-mi public mereu programul zilei următoare pentru ca să am mediatizare completă. Ce lume minunată! Vorba lui Mihai Constantinescu. Mâine primesc, la Senat, o delegație din Georgia, este interesat cineva?”, a completat senatorul PSD.

El încheie într-o notă la fel de ironică: „Îmi scrie un prieten că am scăpat ușor că nimeni nu s-a prins că era o combinație cu Hezbollah la restaurantul libanez! Uff, mi-a trecut glonțul pe la ureche!”.

***Pe aceeași temă: Deputatul PSD Radu Popa: L-am invitat pe Dâncu la restaurant, s-a întâmplat să fie acolo Târziu și Coldea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.