Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuță și Dan Alexa au fost suspendați și amendați de Comisia de Disciplină pentru incidentele de la meciul FC Hermannstadt-Dunărea Călărași

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Comisia de Disciplină l-a sancţionat, joi, pe Vasile Miriuţă pentru incidentele de la meciul FC Hermannstadt - Dunărea Călărași, disputat pe 3 iunie, dar tehnicianul a plecat de pe banca sibienilor şi acum antrenează în Ungaria, la Kisvarda, informează MEDIAFAX.

Miriuţă a fost suspendat două etape şi amendat cu 6.800 de lei. De asemenea, și tehnicianul Dunării, ajuns între timp la Astra Giurgiu, a fost sancționat: "Dos.58/CDE/2019 – În baza art.52.1.a din RD, se sancţionează antrenorul echipei AFC Dunărea 2005 Călăraşi, Dan Alexa, cu suspendare pentru 2 (două) jocuri şi penalitate sportivă de 8.000 lei.

Citește și: Nunta lui Radu Mazăre, spulberată în direct! ‘Nu mai folosiți acest termen’

– În baza art.52.1.a din RD, se sancţionează antrenorul echipei AFC Hermannstadt, Miriuţă Vasile, cu suspendare pentru 2 (două) jocuri şi penalitate sportivă de 6.800 lei", se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

Hermannstadt a învins pe teren propriu pe Dunărea Călăraşi, scor 2-1, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano. Sibienii au punctat în minutul 90+6 şi au ajuns la barajul pentru menţinerea în prima divizie, unde au trecut de U Cluj, iar echipa lui Alexa a retrogradat în liga a doua.

Citește și: Cu cine discută zilnic Rareș Bogdan: ‘Am luptat umăr la umăr’

Dunărea a deschis scorul în minutul 77 prin Stelian Filip, Tsoumou a egalat în minutul 85, iar Lendric a adus victoria. Dar, în prelungiri s-a iscat o bătaie generală, una în care au participat atât jucătorii, cât şi antrenorii. Dan Alexa a fost trimis în tribune, dar brigada de arbitri condusă de Ovidiu Haţegan nu a observat şi gestul lui Vasile Miruţă, antrenorul ardelenilor lovindu-l pe Steliano Filip cu pumnii în cap şi în ceafă, în timp ce acesta era cu spatele. Cei doi au lucrat o perioadă împreună la Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.