Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă: Sunt prea puternic ca să mă doboare unii. Am văzut ce a spus antrenorul de la Voluntari - lipsă de fair-play între colegi

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că această săptămână nu a fost prea plăcută pentru el, având în vedere discuţiile legate de postul său. Miriuţă a menţionat că antrenorul FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a dat dovadă de lipsă de fair-play prin declaraţiile cu privire la faptul că a fost contactat de conducerea FC Dinamo.

"Sincer, nu a fost o săptămână prea plăcută, dar sunt prea puternic ca să mă doboare unii. Psihic sunt foarte puternic. Am văzut ce a spus antrenorul de la Voluntari, a fost lipsă de fair-play între colegi. Suntem oameni, a fost lipsă de respect faţă de antrenorul lui Dinamo, indiferent dacă e vorba de Miriuţă, Contra sau Andone. Jucătorii sunt alături de mine, am discutat cu ei, le-am explicat anumite lucruri, sunt sută la sută uniţi. Le-am spus să joace pentru orgoliul lor, nu pentru antrenor. Sper să treacă cu bine şi meciul de mâine. Şi suporterii sunt alături de mine, au demonstrat asta, pentru că au văzut ce fel de om sunt. Şi eu nu o să mă schimb", a spus Miriuţă.

El a menţionat că fanii vor ca el să rămână la Dinamo. "Eu mă gândesc doar la meciul de mâine, vreau să-l câştigăm pentru suporteri în primul rând. Nu mă gândesc la altceva. Nu ţin de scaun, dar suporterii mă vor în continuare".

Miriuţă a precizat că CSM Poli Iaşi este o adversară dificilă. "Iaşiul este o echipă bună, periculoasă mai ales pe faza de atac. Ne aşteaptă un meci greu mâine, dar sperăm să trecem cu bine. Mahlangu are o leziune fibrilară şi nu cred că va fi apt până la sfârşitul anului, Costache are şi el unele probleme şi dacă nu va fi apt sută la sută nu va juca mâine, pentru că trebuie să avem grijă de el. Am jucători de valoare şi ei trebuie să demonstreze în aceste jocuri dacă vor ca în iarnă să plece la echipe în străinătate. Trebuie să joace bine pentru ei în primul rând, asta înseamnă profesionalism. Eu am încredere în jucători. Ei mă ridică, ei mă coboară, dar am încredere că mâine mă ridică", a mai spus Vasile Miriuţă.

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat, miercuri seară, că a fost contactat de conducerea FC Dinamo, dar discuţiile nu au avansat, deoarece el a spus din start că nu vrea să plece de la actuala formaţie. “N-am ajuns la discuţii foarte avansate cu Dinamo, am zis că nu vreau să plec de la Voluntari. Am o datorie morală faţă de aceştia oameni. Mă sprijină, am obţinut două trofee, îmi oferă toate condiţiile să fac treabă bună la Voluntari, nu pot să părăsesc echipa la jumătate de drum”, a spus Niculescu la Digi Sport. FC Dinamo va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.45, echipa CSM Poli Iaşi, în etapa a XIX-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.