Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Mogoș, fundașul dreapta al formației Cremonese: 'E dorinţa tuturor să ne calificăm la Euro 2020. Doamne Ajută să debutez și eu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam romania nationala fotbal

Vasile Mogoș, fundașul dreapta al formației Cremonese, din Serie B, Italia, a primit a doua convocare din carieră la echipa națională a României. Jucătorul în vârstă de 27 de ani încă nu a debutat sub tricolor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

"E dorinţa tuturor să ne calificăm la Euro 2020. Şi dorinţa mea, şi a familiei mele, dar şi a tuturor românilor. Abia aştept să ajung în cantonament să văd băieţii, să văd antrenorul, tot staff-ul şi Doamne ajută să debutez şi eu.

E greu, dar noi suntem 11, ei sunt 11 şi e o singură minge, la asta mă gândesc. Avem toate calităţile să facem bine. Eu am încredere în colegii mei. Vin după o victorie în campionat, sunt puţin mai liniştit pentru că a fost nasol, dar acum sunt în ţară şi mă gândesc la naţională.

Cel mai mare avantaj pentru este că vor fi 50 de mii de suporteri în tribune, al 12-lea om în câmp. Cred că toţi românii ar vrea să fie în teren cu noi. Sincer, important e să câştigăm. Apoi, dacă antrenorul mă bagă şi 2 minute, un minut, o să arăt valoarea mea.

M-am înţeles bine cu toţi până acum, dar am vorbit mai mult cu Nistor, cu Anton, cu Grigore şi cu Mitriţă. Cu toţi, şi cu Radu, şi cu Puşcaş, sunt toţi băieţi buni. Domnul Contra mi-a spus să o ţin tare. Sunt la echipa naţională şi să mă dedic, să mă antrenez bine", a declarat Vasile Mogoş, la revenirea în țară.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

România se va întâlni pe teren propriu, Arena Naținală, cu Suedia, vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, în timp ce, ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul European se va disputa, în deplasare, cu Spania, pe 18 noiembrie, tot de la 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.