Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasilescu, despre excluderi din PSD, la CEx: Este foarte posibil

Olguta Vasilescu

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat, duminică la un post TV, că este foarte posibil ca în ședința CEx de luni să fie excluderi, precizând că "nu putem accepta să fie șantajați de colegi, pentru că sunt supărați că au pierdut o funcție".

"Este foarte posibil (să fie excluderi – n.r.). Nu e vorba de președintele PSD dacă mai colaborează bine sau nu. E vorba de ce se întâmplă. Nu putem fi șantajați de colegi, dacă sunt supărați că au pierdut o funcție. Eu îmi păstrez pentru mâine ceea ce vreau să spun într-o ședință de partid. Dacă toate discuțiile ar avea loc în interiorul PSD și s-ar ieși cu o soluție și ar fi aplicată o decizie, atunci nu ar fi nicio problemă", a afirmat Lia Olguța Vasilescu, duminică seară la Antena 3.

În opinia acesteia excluderile ar fi necesare.

Întrebată dacă aceste excluderi ar remedia situația și vânzoleala din partid, Olguța Vasilescu a spus: "Eu cred că da".

Chestionată dacă vor fi exlcluși parlamentari PSD sau simpli membri, Vasilescu a replicat: "Nu știu dacă este important dacă sunt parlamentari sau neparlamentari. Orice vot în Parlament e important, dar când îți strică majoritatea și nu fac altceva decât împingă și pe alții să părăsească partidul sau să împingă împtriva deciziilor care se iau în partid, nu cred că ar trebui să avem reținere din acest punct de vedere. Din discuțiile purtate cu alți parlamentari, se vor îndrepta către PSD mai mulți parlamentari. Vor veni".

Conducerea PSD va discuta, luni, la Parlament, într-o ședință de Comitet Executiv Național, despre înregistrările în care Adrian Țuțuianu a criticat miniștrii și conducerea partidului. Unii lideri județeni invocă posibilitatea excluderii vicepreședintelui PSD, în timp ce alții îndeamnă la calm.

Liderul PSD Liviu Dragnea discută la Parlament, duminică seara, cu o parte din liderii județeni PSD, pe tema ordinii de zi a Comitetului Executiv Național de luni, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Potrivit surselor citate, președintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat o „ședință pregătitoare” în format restrâns, cu o parte din liderii județeni PSD.

Tema discuțiilor de la Parlament este ordinea de zi a reuniunii de luni a Comitetului Executiv Național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.